Har du brug for en ny sokkel eller et nyt fundament til en tilbygning? Så kan MP Entreprenøren stå for støbning af en sokkel eller et fundament for dig i hele Nordjylland.

Vi kan både stå for støbning af din nye sokkel eller dit fundament ved alt fra parcelhuse, sommerhuse og for erhverv.

Vi kan stå for alt i forhold til støbning af sokler og fundamenter fra start med udgravning, udlægning af grus og sand til at lægge det kapillarbrydende lag til selve støbningen af fundamentet.

Udover støbning af sokkel kan vi også være behjælpelige med:

Få udført støbning af sokkel af en professionel entreprenør

Hos MP Entreprenøren går vi meget op i at kvaliteten samt servicen er i top, da dette er en af grundstenene for vores arbejde.

Som fagmænd ved vi at, det at støbe et fundament eller en sokkel ikke bare er en opgave som enhver kan varetage, og derfor anbefaler vi også at du får det gjort af en professionel.

Da du dermed er sikret at, der ikke er noget der går galt, og når du vælger os som din entreprenør er du garanteret kvalitetsarbejde udført med mange års erfaring, og med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kontakt os og lad os stå for dit støbearbejde

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning i forhold til støbning af sokkel eller fundament, og ønsker du at vi skal stå for dette? Så er du meget velkommen til at kontakte os, på 29 36 54 59 og så kan vi tage en snak om hvad dine muligheder er.