Hos MP Entreprenøren varetager vi alt indenfor kloakarbejde i Frederikshavn, Sæby, Skagen, hele Nordjylland & resten af Danmark. Vi har stor ekspertise i renovering af kloakker, nyanlæg og omfangsdræn.

Vi kan stå for dit kloakarbejde uanset om du er en privatperson, eller en virksomhed. Uanset størrelse på opgaven, så kan MP Entreprenøren stå for dit kloakarbejde. 

Ring gerne til os i dag på 29 36 54 59 og få et uforpligtende tilbud!

Udover kloakarbejde udfører vi også:

Få hjælp til kloakarbejde v. nyanlæg og omfangsdræn af en aut. kloakmester

Står i med drømmehuset og har brug for en autoriseret kloakmester til at lave nyanlæg for jer? Her er kloakering nemlig også godt at have tænkt med i planerne. 

Vi udfører alt fra off. privat kloak til kloakering i det åbne land, samt forsikringsskader. Vi koncentrerer os om områderne Frederikshavn, Skagen, Hjørring og Sæby, men vi udfører arbejde i hele Danmark.

Vi klarer alt fra ansøgning til udførelse og færdigmelding af jeres nye anlæg.

Vi har stor erfaring med nedsivningsanlæg, hvilket gør at du kan drage stor nytte af vores ekspertise, således at vi i samarbejde får udarbejdet et anlæg der er fyldestgørende og økonomisk fordelagtigt.

Omfangsdræn

MP Entreprenøren har erfaring med dræning af ældre villaer, der kræver omhu med renovering og sommetider undermuring af fundamentet.

Det er vigtigt at vælge kvalificeret arbejdskraft til at udføre dræning. Hvis ikke arbejdet bliver udført rigtigt, kan det få katastrofale følger med uoprettelige sætningsskader på huset.

Få et tilbud på kloakarbejde i Frederikshavn, Sæby & Skagen

Skal du have udført kloakarbejde? Så kan vi som autoriseret kloakmester stå for dit kloakarbejde, uanset om det er nyanlæg, omfangsdræn eller andet.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og kan derfor varetage dit kloakarbejde for dig. Du er velkommen til at kontakte os på 29 36 54 59 eller sende en mail til info@mpentreprenoeren.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.